• Windows 10 Home 32/64 bits Retail + USB stick

ALGEMEEN

Windows 10 is je partner als je dingen gedaan wilt krijgen. Snel opstarten, een bekend maar uitgebreid startmenu en geweldige nieuwe manieren om taken uit te voeren, zelfs op verschillende apparaten. Je zult de innovatieve functies zeker waarderen, zoals een gloednieuwe browser voor je online activiteiten.

Dit product is bij Microsoft €145,00 Bij ons slechts €59,95! 

Levering per post inclusief:

 • Licentiecode
 • Installatie handleiding
 • Windows 10 home Installatie USB

Liever direct de code per email en een korting? Bestel hem hier Windows 10 home

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

 • De beste Windows tot nog toe: Windows 10 gaat naadloos met je mee van het ene apparaat naar het andere. Het is snel en reactief. Je krijgt zelfs gratis ondersteuning via chat of telefoon van Microsoft professionals. Met Windows 10 is het makkelijker dan ooit om je taken uit te voeren.
 • Het werkt gewoon: Windows 10 combineert de Windows die je al zo goed kent en voegt daar fantastische verbeteringen aan toe. Met technologieën zoals InstantGo1 kun je snel opstarten en doorgaan waar je gebleven was. Windows 10 heeft meer ingebouwde veiligheidsfuncties dan ooit, om je te helpen beschermen tegen kwaadwillende software.
 • Multi-doen: Multi-task als een volleerde meester met de mogelijkheid om vier dingen tegelijk op je scherm te laten verschijnen. Wordt het te druk op je scherm? Creëer virtuele bureaubladen om meer ruimte te maken en werk alleen met die dingen die je nodig hebt. Plus, al je berichten en belangrijke instellingen worden verzameld op één makkelijk toegankelijk scherm.
 • Microsoft Edge: Dit is de gloednieuwe browser die ontworpen is om het internet te laten werken op jouw manier. Schrijf of typ direct op webpagina's en deel je aantekeningen met anderen. Je zult de leesweergave zonder afleiding vast en zeker waarderen. Er is ook een verbeterde adresbalk om je te helpen dingen sneller te kunnen vinden.
 • Continuüm: Windows 10 optimaliseert je ervaring aan de hand van je activiteiten en het apparaat dat je gebruikt. Schermonderdelen passen zich aan voor een eenvoudige navigatie en apps worden soepel vergroot of verkleind voor weergave op de kleinste of de grootste schermen.
 • Alleen voor jou: Je eigen Windows 10-apparaat herkent je en houdt rekening met je op een zeer persoonlijke manier. Met Windows Hello kan je apparaat je begroeten met je naam en oplichten ten teken van herkenning zodat het aanmelden veel makkelijker gaat en je geen wachtwoord meer hoeft te onthouden of in te voeren.
 • Gaming & Xbox: Speel je Xbox One-games op je Windows 10-pc, -laptop of -tablet. Gebruik de Game DVR-functie om je mooiste moves op te nemen en direct naar je vrienden te sturen, zonder dat je het spel hoeft te verlaten.

Windows 10 Home is te installeren op 1 PC en is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans


Levering

Per email ontvangt u een licentie code voor dit product. Op onze website kunt u installatie handleidingen vinden. Daarin wordt uitgelegd waar u het product kunt downloaden (vanaf officiële partners) en hoe te installeren.

Dit product kan niet geruild worden.

Software vereisten
Connectiviteit Internettoegang (mogelijk worden kosten in rekening gebracht)
Geheugen 1 GB RAM voor 32-bits; 2 GB voor 64-bits
Overige Voor sommige functies is een Microsoft-account nodig. Voor het bekijken van dvd's is afzonderlijke afspeelsoftware nodig
Processor 1 GHz processor of sneller
Ruimte op de harde schijf Tot 20 GB beschikbare ruimte op de harde schijf
Videokaart 800 x 600 schermresolutie of hoger. DirectX® 9 grafische processor met WDDM-stuurprogramma

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Windows 10 Home 32/64 bits Retail + USB stick

 • Merken Windows
 • Model: win10homeretailusb
 • Beschikbaarheid: 10
 • €145,00-

 • Excl. BTW: €119,83-

Gerelateerde producten

Windows 10 Professional 32/64 bits Retail

Windows 10 Professional 32/64 bits Retail

Legitieme Microsoft Licentie Code met Online download van Windows 10 Pro!Betaald je met ideal? Dan w..

€99,95- Excl. BTW: €82,60-

Windows 10 Home 32/64 bits Retail

Windows 10 Home 32/64 bits Retail

ALGEMEENWindows 10 is je partner als je dingen gedaan wilt krijgen. Snel opstarten, een bekend maar ..

€145,00- Excl. BTW: €119,83-

Windows 10 Professional 32/64 bits Retail + USB stick

Windows 10 Professional 32/64 bits Retail + USB stick

Legitieme Microsoft Licentie Code met Online download van Windows 10 Pro!Dit product is bij Microsof..

€259,00- Excl. BTW: €214,05-